He`s our Family Guuuy

Family Guy

Parodie la adresa societății americane sau doar niște personaje amuzante puse în situații comice, ieșite din comun, Family Guy este unul dintre cele mai urmărite seriale tv din Statele Unite. Dacă ți-ai dorit măcar o dată să călăreșți o girafă sau să alergi dezbrăcat sau să fii un supererou, ei bine, în viață reală nu se prea poate dar sigur o să râzi văzându-l pe Peter făcând chiar mai mult decât ți-ai imaginat.

O familie americană, formată dintr-un soț iubitor ce merge la serviciu pentru a-și întreține soția casnică, cei trei copii și cățelul credincios. Ce e greșit în acest tablou? Nimic, numai că nu poate fi vorba despre familia Griffin din Quahog. 

Peter, un tată iresponsabil dar cu intenții bune, cu iq-ul unei păsări dodo. Louis – o soție iubitoare, care a renunțat la averea familiei pentru a se mărită cu băiatul care curăță piscina. Meg – fiica cea mare, adolescentă, pe care nimeni nu pare să o placă. Chris, fiul mijlociu, terorizat de maimuță malefică din dulap și urmărit de vecinul pedofil. Stewie – mezinul, un geniu sugar, cu planuri de a cucerii lumea și cu o dorința arzătoare de a-și ucide mama. Brian – câinele vorbitor, intelectual și cu priză la femei dar îndrăgostit de stăpâna să. 

Family Guy a început să fie difuzat în 1999 pentru a fi anulat în 2000 și încă o dată în 2002. Este singurul serial reluat la cererea fanilor – dvd-urile s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare iar audiențele pentru reluări au atins cifre record.  

Imaginația bolnavă – în sens pur laudativ – din spatele Family Guy are un nume: Seth MacFarlane. Tot el este și cel care da voce multor personaje ale serialului, inclusiv lui Peter, Brian și Stewie.  

 În România, Family Guy a fost difuzat pentru o perioada de TVR2, pe la miezul nopții dar nu a avut impactul american.