Cum descarci video de pe YouTube cu SaveFrom.net

SaveFrom.Net - video downloader

YouTube este unul dintre cele mai populare website-uri din lume. Varietatea de videoclipuri care pot fi vizionate pe YouTube face ca acesta să fie foarte interesant pentru utilizatorii de internet, dar, de multe ori, acești utilizatori nu sunt mulțumiți cu numai posibilitatea de a vizualiza videoclipuri online. Ce faci atunci când ai dori anumite videoclipuri de pe YouTube să le salvezi pentru a le viziona mai tîrziu și în regim offline?

SaveFrom.net este cea mai simplă și rapidă modalitate de a descărca videoclipuri de pe YouTube gratis. Mai mult decît atît aveți șansa de a le salva în calitate HD și formate, cum ar fi, mp3, mp4, SQ. Este important de știut că pentu a utiliza SaveFrom. net nu aveți nevoie de instalare pe computerul dvs.

Descarcă videoclipuri YouTube utilizând SaveFrom.net

Pentru descărcarea videoclipurilor YouTube pe computerul dvs., cu ajutorul SaveFrom.Net, urmați pașii de mai jos:

Bucurăte de audiere în mod offline.

Accesați pagina YouTube și găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați. După ce l-ați găsit, evidențiați textul din bara de adrese, apoi a copiați adresa de Internet. După copierea adresei, accesați SaveFrom.net și înserați această adresă în câmpul de text. Apoi, faceți clic pe butonul verde Descărcați. Ori dacă doriți să salvați video într-un anumit format, faceți clic pe săgeata gri din dreapta butonului Descărcați, alege formatul dorit și apoi descarcă de pe YouTube. E simplu, accesibil și acum poți viziona video cînd dorești.

Salvează videoclipul în formate ca mp4 sau mp3.

Ummy Video Downloader
Ummy Video Downloader

Poate că doriți ca să salvați video de pe YouTube în formate ca mp4 sau mp3. Nici acest lucru nu este dificil. Tot ce trebuie să faci este să instalezi Ummy Video Downloader. După instalare pe PC vei vedea butonul Descărcați, cît și alegerea formatului mp4 sau mp3 în calitate HD, la fiecare video.

Notă: Acest pas se referă șa utilizatorii de Windows XP/Vista/7/8/10.

Descarcă video fără add-on.

O variantă alternativă de a descarca video de pe YouTube este fără add-on. Tot ce trebuie să faci este să adaugi ”ss” la URL videoclipului ce dorești să-l descarci și să pornești descărcarea.

Exemplu:

  • URL original: https://youtube.com/watch?v=YOcmSsBfafg
  • URL cu ss: https://ssyoutube.com/watch?v=YOcmSsBfafg

Vizionează videoclipul preferat, salvat cu ajutorul SaveFrom.net

Există atât de multe modalități de a rezolva problema descărcării de videoclipuri de pe site-uri terțe. Și pentru a fi mai precis, există un număr foarte mare de programe, aplicații, extensii și servicii online care au fost dezvoltate pentru a ajuta oamenii să rezolve această problemă. Aici puteți doar adăuga “sfrom.net/” or “savefrom.net/” înainte de URL site-ului și apăsați Enter.